Digital Money For a Digital Age

کالاها

دسته بندی ها

detail-blog
شهریور 13, 1402

معرفی سایلنت باکس (فارم باکس سایلنت پرتابل) حرفه ای

 

ساخت سایلنت باکس چیست

ارزهای دیجیتال به عنوان جانشینان بالقوه پول­های کاغذی روز به روز بصورت جدی‌تر وارد روابط تجاری ، صنعتی و روزمره می شوند. امروزه استخراج ارزهای دیجیتال به عنوان صنعتی پرسود و مدرن در کشورهای زیادی رونق گرفته است. این صنعت به در کشور ما بیشتر به  عنوان سرمایه گذاری جانبی در کنار صنایع مختلف تولیدی و خدماتی شکل گرفته است. استفاده از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در کنار واحد های صنعتی، مشکلاتی را ایجاد کرده است. مهم‌ترین مشکل در این زمینه صدای بسیار زیاد و گوش خراش این دستگاه هاست. علاوه بر این گرمای بسیار زیاد تولیدی این دستگاه ها نیز به عنوان یک چالش اساسی مطرح شده است.

باکس‌های سایلنت آلفا الکترونیک در کشورهای مختلف با توجه به اقلیم آن منطقه و شرایط استخراجی مختلف طراحی می شوند. 

برای طراحی و ساخت یک سایلنت باکس استاندارد علاوه بر رعایت استانداردهای مرتبط با آن، به یک تیم با تجربه در زمینه های برق قدرت، مکانیک ساخت و تولید، مکانیک سیالات ، مهندسی صوت و مهندسی IT نیاز است؛ که تیم آلفا الکترونیک نمونه بارز چنین تیم متخصصی است. توزیع مناسب جریان برق و حفاظت و ایمنی دستگاههای با ارزش ماینر، طراحی سیستم خنک کننده و تهویه مناسب ، انتخاب عایق‌های جاذب صوت و مهندسی شکست صوت در ورودی و خروجی باکس‌ها، بدنه استاندارد، ایمن و با استحکام و سیستم اینترنت و شبکه متناسب با کاربری دستگاه‌ها، نکاتی هستند که در طراحی و ساخت باکس باید مورد توجه قرار گیرد.

ما در شرکت دانش بنیان آلفا الکترونیک با بهره گیری از تیمی با مجموع تخصص‌های فوق توانسته ایم سایلنت باکسی با استانداردهای جهانی و متناسب با اقلیم سرزمین ایران طراحی کنیم. این باکس‌ها تمام نیازهای سیستم استخراج رمز ارز را مرتفع می کند. طراحی بهینه و شخصی سازی طراحی با توجه به نوع، تعداد ماینر و فضای قرارگیری باکس مشخصه اصلی محصولات شرکت آلفا الکترونیک است.

 

سایلنت باکس های آلفا الکترونیک چه ویژگی هایی دارند؟

 

استراکچر سایلنت باکس:

برای طراحی و ساخت بدنه باکس سایلنت توجه به نکات و اعمال ملزومات زیر ضروری است:

1) بدنه باکس باید از استحکام کافی برای حفاظت از ماینرها در شرایط مختلف مانند برخورد، سقوط ، ضربه یا سرقت برخوردار باشد. باکس‌های فلزی در مقایسه با سایر باکس ها از استحکام به مراتب بیشتری برخوردارند. این استحکام به حدی است که سازه امکان حمل و نقل به همراه ماینرهای سنگین نصب شده داخل باکس و سایر ادوات و متعلقات انها را به کرات و بوسیله ابزار متخلف مانند لیفت تراک و جرثقیل را داراست.

2) با توجه به اینکه استخراج ارز دیجیتال، صنعتی مبتنی بر سرمایه گذاری بلند مدت است ، طول عمر این باکس‌ها باید متناسب با شرایط کاری سرمایه‌گذار تعیین شود. باکس‌های فلزی ساخته شده از بهترین متریال (فولاد st12  استقاده شده برای بدنه خودرو) با ضخامت 5/1 میل متر ، جوشکاری با جوش CO2 و استفاده از زنگ استاتیک کوره ای مقاوم به خوردگی در مقایسه یا سایر باکس های موجود در بازار کیفیت ساخت بالاتری دارند . این خصوصیات باعث شده این باکس‌های فلزی به عنوان فارمی برای یک عمر شناخته شوند.

طراحی اکوستیک:

با توجه به قوانین فیزیک در زمینه نشر صوت ، صدا به خط مستقیم نشر پیدا می کند. در واقع صداهایی که ما روزمره می شنویم حاصل منابع صوتی است که یا بصورت مستقیم در دید ما هستند یا موج صوتی حاصل از آنها از طریق بازتاب به ما می رسد. طراحی باکس سایلنت آلفا الکترونیک با توجه به این اصول و استفاده بهینه از عایق های جاذب صوت انجام شده است. طراحی انجام شده بگونه ایست که حداقل یک صفحه اکوستیک ترکیبی بین منبع ایجاد صوت (ماینرها) و محیط بیرون حایل شده است.

این روش طراحی باعث شده است حتی در ورودی (قسمت خنک کننده) و خروجی (فن تهویه) باکس، هیچ صدایی از ماینرها بصورت مستقیم خارج نشود.

طراحی اکوستیک با توجه به قوانین نشر صوت

استفاده از 3 مدل مختلف عایق صوتی در  سایلنت باکسهای آلفا الکترونیک باعث جذب حد اکثری صوت در این فارم ها می شود.

·     لایه اول : عایق اکوستیک پلی یورتان

یک عایق خوب باید از چگالی مناسب بهره‌مند باشد تا بتواند حالت آکوستیک خود را حفظ نماید. از این رو قبل از استفاده از عایق صوتی باید از استاندارد بودن چگالی و ضخامت آن مطمئن شوید.

فوم های هرمی اکوستیک پلی یورتانی نوعی فوم اسفنجی هستند که اغلب برای عایق کاری سقف، دیوارها و پشت درب استودیوها، کارخانجات صنعتی، سینماها، آمفی تئاترها و مکان های ضبط صدا استفاده میشوند. این فوم ها میتوانند طیف وسیعی از صدا با فرکانس بالا را جذب کنند و از بازگشت آن جلوگیری نمایند. نمای ظاهری این فوم ها به نحوی است که عملکرد آنها را در برابر جذب صوت بالا میبرد. زیبایی ایده آل، کارایی بالا و جذب صوت از جمله ویژگی های بارز این محصول است. ساختار 4 وجهی این عایق کارایی آن را بالا برده و منجر به کاهش صوت می گردد.

این عایق های اکوستیک با دو کیفیت پلی یورتانی معمولی و الاستومری نسوز با توجه به سفارش مشتری مورد استفاده قرار می گیرند.

·     لایه دوم:عایق پلی اتیلنی

فوم پلی اتیلنی از دسته فوم های سلول بسته است که به معمولا به عنوان عایق برودتی و صوتی استفاده می­شود. این فوم بعنوان یک لایه ایزوله برای جلوگیری از عبور صدا در دیواره ها استفاده می شود. استفاده از این فومها در کنار فوم هایی اکوستیک پلی یورتانی ، باعث جلوگیری کامل از عبور صدای آزاردهنده ماینر ها می شود.

·     لایه زیرین: عایق الاستومری فشرده

این عایق صوتی نسوز برای جلوگیری از انتقال لرزش حاصل از فنهای ماینر به بدنه سایلنت باکس ، جذب صدای گوش خراش ماینرها و قرارگیری بهتر ماینرها در جایگاه مناسب آنها بر روی قفسه های قرارگیری ماینر نصب می شود. 

استفاده ترکیبی از این عایق ها در کنار طراحی اکوستیک سایلنت باکس آلفا الکترونیک باعث کاهش  صدای تولیدی از 78 دسی‌بل تا 50 دسی‌بل می شود. این کاهش نویز باعث می شود استفاده از این باکس‌ها در همه محیط ها میسر شود و آلودگی صوتی در ناشی از استخراج ارز دیجیتال تقریبا حذف شود.

سیستم توزیع برق استاندارد:

طبق استاندارد IEC 60439-1   که به بررسی استاندارد شرایط محیط تابلو برق پرداخته است بدنه باکس توزیع برق باید از جنس فلز با لایه رنگ الکترو استاتیک استاندارد ساخته شود. استفاده از تابلو برق های چوبی، mdf ، ورق گالوانیزه بدون پوشش استاتیک و PVC طبق استاندارد فوق ممنوع است.

همچنین محفظه سیستم توزیع برق باید در شرایط محیطی استانداد راه اندازی شود. دمای بالای 40 درجه و رطوبت بالای 80 درصد مانع از حصول کارایی صحیح این سیستم می شود. در مورد توزیع برق ماینرها استفاده از تجهیزات استاندارد بخصوص کابل برق استاندارد و ضد رطوبت ضروری است. 

گروه صنعتی آلفا الکترونیک با بهره گیری از طراحی تخصصی تابلو برق برای ماینرها و استفاده از ادوات و تجهیزات استاندارد، مناسب ترین سیستم توزیع برق را برای فارم ماینر طراحی کرده است. استفاده از کابلهای استاندارد ماینر بدون استفاده از پریز و دوشاخه (که علت اصلی اتش سوزی در فارمهای استخراج است) استفاده از فیوز اصلی برای برق ورودی و فیوزهای مینیاتوری تکفاز مختص هر ماینر، استفاده از سیستم هوشمند کنترل دما و کنترل از راه دور به همراه کنتاکتورهای 3 فاز، سیستم کنترل بار و فاز ، اتصال سیم ارت و جدا سازی محیط تابلو برق از جریان هوای مرطوب داخل باکس ، سیستم توزیع برقی با استاندارد جهانی برای فارم ایجاد کرده است.

تهویه و خنک کنندگی:

مهم‌ترین مساله در استفاده از ماینرها، فراهم کردن شرایط محیطی مناسب برای کارکرد دستگاه‌هاست.

با توجه به اینکه بیش از 90 درصد انرژی مصرفی ماینرها به گرما تبدیل می شود، فضای اطراف ماینرها پس از چند دقیقه کارکرد به شدت گرم می‌شود. با توجه به اینکه بیشینه دمای کارکرد ماینرها 40 درجه سانتی گراد است در صورت عدم خروج گرمای ایجاد شده از محیط کارکرد ماینرها ، امکان ادامه پردازش برای این قطعات الکترونیکی میسر نیست. سوختن پاور، خرابی بوردهای پردازش ، سوختن فن‌های ماینر بدلیل کارکرد در دور بیشینه و افت سرعت پردازش ماینرها از نتایج عدم وجود سیتم تهویه و خنک کننده کارا می باشد.

وجود سیستم خنک کننده مناسب در ورودی هوای ماینرها در شرایط آب و هوایی گرم امری ضروری است. وجود سیستم خنک کننده در آب و هوای معتدل باعث کاهش آلودگی صوتی ماینرها، افزایش راندمان پردازش و طول همر ماینرها می شود که استفاده از سیستم های خنک کننده حتی در شرایط آب و هوایی معتدل اجتناب ناپذیر  می کند. 

سیستم تهویه و خنک کنندگی باکس های آلفا الکترونیک با توجه به اصول زیر طراحی و ساخته می شود:

1)  استفاده از فنهای تهویه در خروجی سایلنت باکس به منظور ایجاد جریان یکنواخت و جلوگیری از کمپرس جریان تهویه در مناطق مختلف باکس

2)  بهره گیری از سیستم تهویه با توان هوادهی 20 تا 50 درصد بیشتر از هوادهی مجموع ماینرهای ظرفیت (با توجه به بیشینه هوادهی هر مدل ماینر) برای خنک کنندگی بهتر

3)  عدم جدا سازی اتاق سرد و گرم در باکس به منظور اعمال کمترین فشار به فن‌های ماینر برای رسیدن به دمای بهینه تراشه‌های پردازشی

4)  استفاده از سیستم خنک کننده سلولزی با راندمان بالای 95 درصد با ضخامت و تراکم بهینه برای جلوگیری از افزایش دما و رطوبت داخل باکس

*کلیه فن های مورد استفاده در سایلنت باکس‌های گروه آلفا الکترونیک از برند معتبر دمنده بوده و دارای 18 ماه گارانتی می باشد.

سیستم اینترنت و شبکه:

ماینرها پردازش‌های ورودی و خروجی خود را از طریق شبکه بین المللی اینترنت تبادل می کنند. هرگونه اختلال در دانلود و آپلود دیتا باعث کاهش چشم‌گیر در درامد ماینرها می شود. مهمترین عوامل در بروز این مشکلات استفاده از شبکه اینترنت با سرعت پایین، استفاده از مودم و سوییچ غیر استاندارد و مهمتر از همه کابلهای شبکه غیر استاندارد است. با توجه به وجود جریانهای الکتریسیته بالا در نواحی اطراف ماینرها، شار مغناطیسی حاصل از این جریانها باعث ایجاد نویز در شبکه دیتا می شود.

نظرات کاربران

دیدگاهی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قیمت
  • Stock
  • موجودی
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه محصولات